Sempre Salou reforça el govern de la capital de la Costa Daurada

per: Clara Marquiegui

Els dos nous regidors s’encarregaran de l’Àrea de Contractació i de la de Transformació Digital, Innovació i Intel·ligència Urbana

El cartipàs salouenc, format fins ara per Sumem per Salou-PSC i Esquerra, suma dos nous regidors amb la incorporació del grup Sempre Salou-Ara Pacte Local al govern. Es tracta de Marc Montagut i d’Eduardo Abenójar, que ara passaran a encarregar-se de l’Àrea de Contractació i la de Transformació Digital, Innovació i Intel·ligència Urbana, encara que no s’ha definit qui dirigirà cadascuna.

Així, Salou compta ara amb 14 regidors al govern dels 21 totals que van sortir escollits en les darreres eleccions municipals. Això representa dos terços del total del plenari i una àmplia majoria, amb un 54% dels vots del maig de 2023. A l’oposició queden Vox, PP i USAP.

Polítiques 100% municipalistes

Tant l’alcalde Pere Granados, com el portaveu del nou grup del govern, Marc Montagut, han volgut deixar clar que “la nova aliança serà una continuïtat dels projectes que s’han encapçalat fins ara”. Entre els objectius compartits, han volgut posar l’accent en la promoció d’unes polítiques 100% municipalistes, com també en convertir Salou en una destinació turística intel·ligent.

AGENDA

28 d'Octubre

RELACIONATS