La salvació, el primer objectiu del CV Reus a la Primera Nacional

per: Joel Gomis Cos

El sènior masculí debutarà en categoria estatal aquest diumenge, contra el CEVOL Torredembarra.

El Club Voleibol Reus masculí afronta amb il·lusió el debut a la Primera Nacional. Després de dos ascensos en dues temporades, el conjunt de la capital del Baix Camp s’estrenarà en categoria estatal. Una fita que arriba després que els reusencs s’emportessin la Lliga Catalana de la Divisió d’Honor el passat cap de setmana. Un fet que evidencia que el CV Reus va pel bon camí.

El primer repte ha de ser la permanència

L’entrenador de l’equip, Rubén Martínez, assegura que “el més realista és pensar a mantenir la categoria“, i que tot el que “vingui després serà benvingut“. Tot i aquest primer objectiu, el tècnic creu que “l’equip pot estar a la part mitjana-alta de la classificació“. Aquest diumenge, el Pavelló Olímpic viurà el debut del CV Reus a la Primera Nacional: serà contra el CEVOL Torredembarra, a partir de les 18:00 h.

Els rivals

Més enllà del Torredembarra, el Reus se les veurà amb l’Hospitalet, l’Aula de Barcelona, l’Ametlla del Vallès, el Barberà, el Monjos, el Sant Martí, el Manresa, el Balàfia de Lleida i els balears del Pòrtol i el Manacor al grup B de la Primera Nacional.

FOTOGRAFIA: Federació Catalana de Voleibol

AGENDA

28 d'Octubre

RELACIONATS