La prèvia del cap de setmana esportiu del 5 i 6 d’octubre

per: Joel Gomis Cos

El Reus Deportiu jugarà contra el Noia a la Supercopa, el Reus FCR visita el camp de l’Atlètic Lleida i el Reus Femení se les veurà amb el Mataró.

El debut del Reus Deportiu a la Supercopa és el principal plat del menú esportiu del cap de setmana. Els de Jordi Garcia se les veuran amb el Noia en la semifinal (dissabte, 16:00 h). En cas de victòria, jugaran la final (diumenge, 11:30 h) contra el Barça o el Noia. El tècnic podrà comptar amb els mundialistes Càndid Ballart, Martí Casas i Diego Rojas, mentre que Guillem Jansà serà dubte.

En futbol, el Reus FCR vol deixar enrere les derrotes contra el Peralada i el Castelldefels guanyant al camp de l’Atlètic Lleida, un rival directe en la lluita pel play-off d’ascens. Hugo Toivonen i Ricard Robledo seran baixa, mentre que Joan Torrents i Nico Díaz seran dubte fins a l’últim moment. El partit es jugarà diumenge al migdia (12:00 h).

Per la seva banda, el Reus Femení vol sumar els primers punts de la temporada a Mataró. Desplaçament complicat per les ganxetes, que s’enfrontaran amb un equip cridat a lluitar per l’ascens. La imatge mostrada contra el Barça C és el camí a seguir per les d’Adrián Calderón. El partit es jugarà diumenge (12:30 h).

FOTOGRAFIA: Juanjo Viña

AGENDA

28 d'Octubre

RELACIONATS