El Reus FCR es refà i suma una victòria important a Lleida (0-2)

per: Joel Gomis Cos

L’equip de Marc Carrasco ha sumat tres punts de prestigi al camp d’un dels equips cridats a lluitar pel play-off d’ascens.

Reus FCR

El millor remei contra dues derrotes consecutives és recuperar el camí de la victòria. I dit i fet. El Reus FCR ha saltat al Ramon Farrús de Lleida amb el repte de sumar tres punts en un dels camps més complicats de la categoria. Aitor Serrano ha avisat al minut 4 amb un xut des de la frontal de l’àrea, i poc després, Pau Torres ha aturat dos xuts de Serrano i Pol Benito. Amb l’empat sense gols s’ha arribat al descans.

Efectivitat al segon temps

L’inici de la segona meitat no podia començar millor: Aitor Serrano ha fet la primera diana visitant, en un xut ras i col·locat des de la frontal de l’àrea (0-1). Els de Marc Carrasco han estat els dominadors del duel, i lluny de tancar-se darrere, els de la capital del Baix Camp han sentenciat l’enfrontament. Marc Grau ha centrat una pilota que Joan Torrents ha convertit en el segon (0-2).

Primera porteria a zero de la temporada, i segon triomf del curs lluny de l’Estadi. Tres punts que col·loquen el Reus FCR en la segona posició de la Tercera Federació. Diumenge vinent, els reusencs rebran l’Europa B a l’Estadi Municipal.

FOTOGRAFIA: Andrés Romero