Nova travessa al sac: Jordi Cervera completa la Rodes-Marmaris

per: Joel Gomis Cos

El nedador reusenc ha participat en la segona Rodes-Marmaris, organitzat per ‘Neda el Món&Zoggs’, de divuit quilòmetres de distància.

Jordi Cervera

El tragamilles de Reus Jordi Cervera ha completat un altre repte personal: els divuit quilòmetres que separen Rodes (Grècia) amb Marmaris (Turquia). O cosa equivalent, la distància que separa Europa d’Àsia. En total, Cervera ha completat el recorregut amb un temps de sis hores i vint-i-cinc minuts aquest mateix dilluns.

Una fita exigent

La travessa ha arrancat a les 6:32 h del matí des de l’illa de Rodes, i cap a les 13:00 h, Cervera ha arribat a Marmaris, completant d’aquesta manera els quilòmetres que separen ambdós punts. Un recorregut que no ha estat senzill: el grup en el qual nedava Cervera ha avançat la sortida una hora, i han iniciat el repte a les fosques (el sol sortia a les 7:25 h).

A més a més, segons ha explicat el tragamilles a Canal Reus, “un vent lateral ha complicat la travessa. Quan faltaven uns sis o set quilòmetres per arribar a Marmaris, no avançàvem per culpa del vent“. Cervera s’ha mostrat “molt content” d’haver completat el recorregut, i ha explicat a aquest mitjà que ha fet la Rodes-Marmaris “per visibilitzar l’ELA i pel Sisco Morell -afectat per aquesta malaltia-“.

El tragamilles continua sumant braçades

La Rodes-Marmaris s’ha de sumar a altres travesses de Jordi Cervera, com la del canal de la Mànega (1984), l’estret de Gibraltar (1985), o les diverses proves més recents amb l’associació Swim For ELA. El reusenc ha completat la travessa amb el grup Neda el Món-Zoggs, que enguany han organitzat per segona vegada aquesta prova.

FOTOGRAFIA: Jordi Cervera després de completar la travessa. / CEDIDA

AGENDA

28 d'Octubre

RELACIONATS