El Reus FCR reforça la davantera amb Pedro Martín

per: Joel Gomis Cos

El de Màlaga es va formar a l’Atlético de Madrid i té passat a la Segona Divisió A. Pedro Martín prové del Lincoln FC de Gibraltar.

Pedro Martín

El davanter Pedro Martín és nou jugador del Reus FCR. El club roig-i-negre ha aprofitat una oportunitat de mercat per incorporar més pólvora a l’atac reusenc. Martín, nascut a Màlaga el 1992, és un atacant contrastat que suma més d’una dècada d’experiència entre la Segona A i la Segona B/Primera Federació. Amb aquest fitxatge, el Reus incorpora gol i veterania a la línia ofensiva de Marc Carrasco.

Un davanter amb experiència

Format a la base de l’Atlético de Madrid i campió de l’Europa League amb els madrilenys, l’andalús ha jugat cinc temporades a la Segona A (Numància, Mirandés i Tenerife), i sis a la Segona B/Primera Federació (Celta B, Múrcia, Lleida, Nàstic i Atlético Sanluqueño). El curs 2022/2023 va començar un periple que el va portar a l’Índia (Odisha), a Suïssa (Schaffhausen i Brühl) i a Gibraltar (Lincoln). Un dels millors anys de la carrera de Pedro Martín va ser el curs 2018/2019 a Lleida, quan va marcar setze gols a la Segona B.

Entra Pedro Martín, surt Hugo Toivonen

Amb l’arribada de Martín, Hugo Toivonen marxarà cedit. El davanter no té la confiança de Marc Carrasco i no ha jugat cap minut aquesta temporada a la Tercera Federació. El curs passat, el finlandès va jugar disset partits i va marcar un gol.

A hores d’ara, encara no se sap si el nou fitxatge roig-i-negre podrà debutar aquest cap de setmana contra l’Europa B. Amb l’arribada del malagueny i la sortida de Toivonen, el Reus FCR continuarà amb una plantilla de vint-i-tres futbolistes, entre els quals tres davanters centres: Pedro Martín, Joan Torrents i Josep Ramon Sardà.

AGENDA

28 d'Octubre

RELACIONATS