Demanen que es redimensioni la nova estació d’autobusos a Mas Iglesias

per: Redacció

La Plataforma en Defensa del Parc de Mas Iglesias demana a la Generalitat que tingui en compte l’impacte del futur tramvia i la reducció del trànsit a la futura estació d’autobusos

La Plataforma en Defensa del Parc de Mas Iglesias alerta que l’avantprojecte que hi ha sobre la taula per traslladar l’estació d’autobusos al bell mig del parc del barri està sobredimensionada. Així ho asseguren després de constatar el desig institucional de reduir el trànsit d’autobusos amb l’arribada del tramvia.

Els seus responsables alerten que el TramCamp s’encavalcarà amb una quinzena de línies d’autobús interurbà que connecten amb Vila-seca, Salou, Cambrils i Tarragona. Una tesi que, temen, pugui representar que l’estació d’autobusos acabi quedant infrautilitzada tot i malmetre, a parer seu, el parc de Mas Iglesias.

Nova reunió amb l’Ajuntament

Per tot plegat han demanat a la Generalitat que es redimensioni el projecte. Tot plegat en paral·lel a les reunions que des de la plataforma mantenen amb el govern municipal. Després de trobar-se divendres passat, la pròxima reunió serà aquest dijous a tocar de les 10 del matí a les instal·lacions dels serveis d’Urbanisme de l’Ajuntament de Reus.

AGENDA

28 d'Octubre

RELACIONATS