El Sindicat de l’Habitatge de Reus atura un desnonament al Casc Antic

per: Miquel Ferrer

Gairebé quaranta veïns i membres del sindicat han bloquejat l’accés al domicili a l’espera dels cossos policials, per impedir que fessin fora a un dels seus residents

Aquest matí vora quaranta persones s’han concentrat al carrer de Santa Anna, al Casc Antic de Reus per aturar un nou desnonament. Veïns i membres del sindicat de l’habitatge s’han reunit a les 10 del matí per bloquejar l’accés a l’edifici, a l’espera de la comitiva policial. Una comitiva que s’ha presentat passades les onze del matí, amb cossos de Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra. Un cop han arribat al domicili, les autoritats han notificat als membres del sindicat la suspensió temporal del desnonament.

El desnonament afectava directament un membre del sindicat

Al pis hi viu el Khaled, un militant del Sindicat que hi resideix des de fa un any. L’organització celebra que per al moment pugui continuar vivint a l’edifici malgrat, diuen, haver tingut tot en contra fins l’últim moment.

Amb aquest, són tres els desnonaments aturats dels quatre que havien estat programats per aquestes últimes quatre setmanes. L’últim d’ells va tenir lloc la setmana passada al barri de la muralla, quan una família va entregar les claus per evitar un desplegament policial i un desnonament per la força.

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és Multimedia-1024x768.jpg

AGENDA

RELACIONATS