Reus tindrà autobusos directes a Barcelona per 4 euros

per: Paula Jansà

Hi haurà més freqüències, els trajectes no tindran parades i els bitllets estaran bonificats.

Reus comptarà amb connexió directa d’autobús amb Barcelona per 4 euros. El trajecte, que fa anys que executa la companyia Hispano Igualadina, consistia en dos trajectes entre setmana i un el cap de setmana. Ara, i segons ha anunciat la consellera de Territori Sílvia Paneque en una entrevista a Catalunya Ràdio, aquest trajecte serà sense parades i amb abonament per un preu de 4 euros. Segons el previst s’ampliaran entre 5 i 6 trajectes al dia, igualant els viatges que s’ofereixen per carretera des de Tarragona.

Precisament aquesta opció era una de les que demanaven tant les plataformes d’usuaris com l’alcaldessa Sandra Guaita a la reunió d’aquest passat dilluns a la Subdelegació del Govern a Tarragona per fer balanç de la primera setmana del tall de vies. Guaita insistia en el fet que Reus té la millor opció possible via tren, però reclamava l’alternativa per carretera per si hi hagués alguna incidència amb la via única.

El govern reusenc rep aquesta proposta amb satisfacció perquè creuen que donarà més resposta a tots aquells usuaris que s’han de desplaçar diàriament a Barcelona, però insisteixen que continuaran treballant en altres opcions viables per tal que la ciutadania tingui la mobilitat que mereix.

Fil de notícies

AGENDA

28 d'Octubre

RELACIONATS