Primera victòria del Reus Femení (2-0)

per: Joel Gomis Cos

Nil Figueras i Carme Cendra han guiat al conjunt roig-i-negre als primers tres punts de la temporada.

Reus Femení

Després del tourmalet de l’inici de lliga, amb derrotes contra el Sant Cugat, el Barça i el Mataró, el Reus Femení ha assolit, per fi, la primera victòria de la temporada. Les d’Adrián Calderón no volien deixar escapar l’oportunitat de sumar un triomf a l’Estadi, i al quart d’hora de joc, Nil Figueras ha avançat les roigs-i-negres en el marcador (1-0). Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

Només començar la segona meitat, Carme Cendra ha encarrilat el duel amb un gol psicològic que ha fet mal a les visitants (2-0). Les reusenques, dominadores del partit, han mantingut el control fins al xiulet final i han pogut celebrar la primera victòria a la Preferent 2024/2025. El pròxim duel del Reus Femení serà diumenge vinent a l’annex de l’Estadi contra el Llerona (12:00 h).

FOTOGRAFIA: Xavi Guix