Punt insuficient del Reus FCR (1-1)

per: Joel Gomis Cos

Els de Marc Carrasco han tingut ocasions per emportar-se els tres punts, però només Ramon Folch ha trobat el premi del gol.

REUS FCR

El Reus FCR no ha pogut passar de l’empat (1-1) contra l’Europa B a l’Estadi Municipal. El conjunt roig-i-negre ha estat el primer a avisar, amb una rematada de cap de Pau Russo al quart d’hora de joc, una acció que Álvaro Rodríguez ha salvat. Tot i això, el primer equip a marcar ha estat el barceloní: al minut 39, Buba Juwara ha fet el primer en un xut que ha desviat la defensa del Reus (0-1). Abans del descans, Rodríguez ha tornat a evitar un gol local, en aquest cas, de Joan Torrents.

A la represa, Ramon Folch -que ha estat el millor jugador del partit- ha aprofitat un penal al minut 48 i ha fet la diana de l’empat (1-1). Els visitants han tingut un parell d’oportunitats que han fet treballar Alejandro Verdejo, qui ha impedit el segon gol de l’Europa B. En el tram final, els de Marc Carrasco han estat dominadors i han tingut diverses ocasions per fer el gol de la victòria, però la pilota no ha entrat.

Tot i l’empat, el Reus manté la segona plaça de la Tercera Federació amb onze punts, a tres del Manresa, líder en solitari. La setmana vinent, els de la capital del Baix Camp se les veuran amb el Vilassar de Mar, setzè classificat amb sis punts.

FOTOGRAFIA: Andrés Romero