L’Esquerra Independentista recupera l’Aplec del Camp

per: Jordi Olària Gras

Dotze anys després de l’última edició, l’Aplec del Camp s’ha organitzat per al 16 de novembre a la Selva del Camp

Aplec del Camp
Cartell de l’Aplec del Camp 2024

Dotze anys després de l’última edició, aquest mes de novembre es recupera l’Aplec del Camp. La proposta neix del conjunt de l’Esquerra Independentista i ho fa, enguany, amb un lema d’arrel territorial: Recuperem l’Aplec, defensem el Camp.

Els projectes de Lotte a Mont-roig i de Hard Rock a Vila-seca i Salou seran els eixos centrals dels tallers i xerrades que es programin durant la jornada. De fet, l’objectiu de l’Esquerra Independentista és que la defensa d’aquest territori sigui l’espurna que permeti reactivar totes les lluites de la regió.

L’Aplec del Camp combinarà formació i festa, amb monòlegs i concerts

Ricard Aragonès, membre de l’Esquerra Independentista del Camp, explica que “és una forma de tornar-nos a trobar tots, tornar a pensar i construir un moviment popular“. Volen reactivar, per tant, una mobilització “que pugui aturar aquests projectes i que faci tremolar el poder en el sentit que vacil·li i que no tingui tanta mà lliure a l’hora d’imposar certs projectes”.

L’Aplec del Camp se celebrarà el 16 de novembre a l’Hort d’Iglesias de la Selva del Camp. El cartell de la jornada inclou xerrades, tallers i formacions, però també una fira d’entitats. Per la part més festiva, a més d’una cercavila, a la nit s’han programat monòlegs i les actuacions musicals de Mano’s Rock, les Les TestarudesThe Perkals i PD Pussies.

AGENDA

RELACIONATS