El Riudoms, eliminat de la Copa Catalunya (1-5)

per: Joel Gomis Cos

L’AEM de Lleida ha fet palès la seva superioritat i ha deixat el Riudoms sense opcions de classificar-se pels quarts de final del torneig.

CD Riudoms

Massa AEM pel Riudoms en els vuitens de final de la Copa Catalunya. L’equip lleidatà, que juga dues categories per sobre que el conjunt riudomenc, ha estat més efectiu que les de Lluís Vaqué. Al primer minut de partit, Maria Martí ha avançat les visitants (0-1), i tot i que Júlia Boronat ha fet l’empat a la sortida d’un córner (1-1), Marta Gestera ha permès que l’AEM marxés al descans per davant en el marcador (1-2).

A la represa, el domini lleidatà ha estat acaparador. Abril Francés (1-3), Maria del Mar Villarreal (1-4) i Marina Pérez (1-5) han deixat sense opcions a les locals. Amb l’aventura a la Copa Catalunya acabada, el Riudoms ja pensa novament en la lliga, en el duel de diumenge al camp de l’Igualada (12:15 h).

FOTOGRAFIA D’ARXIU: CD Riudoms