ADIF revisarà el projecte de la futura via verda de la costa

per: Redacció

La nova revisió, que allargarà els terminis del projecte, tindrà en compte les esmenes dels ajuntaments de Cambrils, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i Mont-roig del Camp

ADIF replantejarà el projecte de la via cívica, coneguda com a via verda, entre Cambrils, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i Mont-roig del Camp. Alcaldes i alcaldessa dels tres municipis han aconseguit aquest compromís en una nova reunió, a Madrid, amb responsables del Ministeri i d’ADIF.

Durant la trobada, els tres ajuntaments han expressat la seva disconformitat amb el projecte inicial que actua sobre el traçat de més de 19 quilòmetres de l’antiga línia de tren de la costa, desmantellada els darrers mesos, i han pressionat per aconseguir-ne una revisió.

Amb el nou compromís, que preveu aquesta revisió, el projecte incorporarà millores en la gestió hidràulica, la qualitat de l’obra i la integració de la via cívica en l’entorn urbà de cada municipi, entre altres. Uns canvis que comportaran l’endarreriment de l’inici, execució i finalització del projecte.

AGENDA

28 d'Octubre

RELACIONATS