El Reus FCR es manté intractable fora de casa (1-3)

per: Joel Gomis Cos

Els de Marc Carrasco han capgirat una diana inicial del Vilassar. Ramon Folch amb un doblet ha estat el principal protagonista ofensiu dels roigs-i-negres.

Reus FCR

Un empat i tres victòries, o cosa equivalent, deu punts de dotze lluny de l’Estadi Municipal. El Reus FCR ha sumat una nova victòria com a visitant, en aquest cas, al camp del Vilassar (1-3). El partit no ha començat bé pels interessos roigs-i-negres, que han vist com els locals s’han avançat en el marcador amb una diana de Francisco Orellana (1-0).

Abans de la mitja part, Ricardo Vaz ha rebut un penal que Ramon Folch ha enviat al fons de la xarxa (1-1). Amb l’empat s’ha arribat al descans. A la represa, els de Marc Carrasco no han trobat el premi del gol fins als últims minuts: Folch ha avançat els ganxets a la sortida d’un córner (1-2), i al minut 90, Aitor Serrano ha sentenciat amb el tercer (1-3). Ambdós jugadors són els màxims golejadors de l’equip (tres gols cadascun).

Duel de nivell a l’Estadi

Amb la victòria, el Reus FCR fa bo l’empat contra l’Europa B i se situa en la segona plaça en solitari de la Tercera Federació amb catorze apunts, a tres del líder Manresa. Precisament, el pròxim enfrontament dels de Marc Carrasco serà contra els del Bages a l’Estadi (diumenge, a les 12:00 h).

FOTOGRAFIA: Andrés Romero