Clausura amb èxit del Meeting Special Olympics Reus 2024

per: Redacció

Durant el cap de setmana, centenars d’esportistes han format part d’un esdeveniment que visibilitza l’esport practicat per persones amb capacitats especials.

Meeting Special Olympics

Futbol 7, bàsquet, pàdel, natació, petanca, proves motrius, Young Athletes i floorball. Aquestes vuit disciplines (les cinc primeres de competició i les últimes tres d’exhibició) han format part del Meeting Special Olympics Reus 2024. Un certamen que va arrancar divendres amb la cerimònia d’inauguració, i que ha clos aquest diumenge amb l’acte de cloenda.

Més de 400 esportistes provinents de Catalunya, l’Estat i Europa, no s’han volgut perdre un certamen que visibilitza l’esport practicat per persones amb capacitats especials i que n’incentiva la pràctica.

Segona Mostra d’Esport Adaptat

Dins del Meeting Special Olympics, l’Ajuntament va organitzar la segona edició de la Mostra d’Esport Adaptat. Dissabte al matí, l’entorn del pavelló Olímpic es va omplir d’activitats obertes al públic on van participar associacions i entitats dedicades a modalitats adaptades, com el CE Costa Daurada, la Fundació Esclerosi Múltiple o Down Tarragona.

AGENDA

28 d'Octubre

RELACIONATS