La vaga de transports per carretera afectarà dilluns vinent la connexió amb bus a Barcelona

per: Redacció

Reus perdrà durant les 24 hores de la vaga de transports els combois fins a Sant Vicenç de Calders

busos Renfe

Dilluns té lloc una vaga de transports per carretera que entre altres coses afectarà directament el Pla Alternatiu de Transport de Roda de Berà, és a dir, els autobusos que des de fa uns dies surten de Reus direcció Sant Vicenç de Calders i Barcelona. La vaga, però, també la resta de connexions per carretera que venen a solucionar la connexió interrompuda per obres de la via ferroviària que connecta Tarragona i Sant Vicenç de Calders.

Doncs bé, segons ha explicat RENFE, la vaga tindrà una afectació molt notable. El departament d’empresa i treball de la Generalitat ha fixat els serveis mínims en un 40% en les hores punta i un 20% durant la resta del dia. Això vol dir que dels més de 600 busos que cada dia connecten els diversos municipis de la demarcació amb Sant Vicenç de Calders, dilluns només 161, o el que és el mateix, de les 30.000 places de viatgers oferides, dilluns només es podrà donar cobertura a una demanda de 9.000 places.

Reus, sense connexió en bus amb Sant Vicenç per la vaga de transports

De fet, els busos que connecten Reus amb Sant Vicenç de Calders no operaran durant el dilluns. A canvi, el servei de trens que passa per la Plana-Picamoixons no tindrà cap mena d’afectació.

Un afegitó més a la dramàtica situació que viuen molts usuaris del tren que, des del passat primer d’octubre han de fer mans i mànigues per poder arribar a Barcelona.

AGENDA

28 d'Octubre

RELACIONATS