La música tornarà a inundar Vila-seca amb la 20a edició de la FiM

  • Del 16 al 19 de maig, el municipi es convertirà en un aparador de les tendències més actuals de l’escena emergent i de la música familiar de Catalunya.
  • La programació d’enguany compta amb 39 propostes, 55 concerts i 8 espais.

Sota el lema “Demà és ara”, Vila-seca esdevindrà novament l’epicentre de les millors tendències musicals de Catalunya amb la FIM, una fira que celebrarà la seva 20a edició del 16 al 19 de maig i que oferirà 55 concerts en diversos espais del municipi. En total, 39 propostes d’artistes emergents del país però també espectacles musicals pensats per a un públic familiar. Un esdeveniment destinat tant al públic en general com per als professionals de sector.

Un esdeveniment que enguany ha rebut més de 700 propostes i que espera arribar als 9.000 espectadors que van assistir a la FiM l’any passat. Per altra banda, la fira renova el seu compromís amb la feminització dels escenaris i la seva aposta per les propostes en primícia. D’aquesta manera, més de la meitat de les propostes són liderades o formades per dones i la majoria dels projectes musicals que es presentaran són estrenes o novetats.

L’accés als concerts de la FiM és lliure i gratuït i només requerirà reserva prèvia per als espectacles amb aforaments reduïts.

Una fira per dinamitzar el sector musical professional

Com a esdeveniment professional, la FiM vol contribuir a dinamitzar el mercat de la música en directe i a millorar les oportunitats artístiques i comercials de grups i companyies. Les activitats professionals tindran lloc del dijous 16 al dissabte 18 de maig. El programa professional de la FiM Vila-seca 2024, ofereix una selecció acurada de showcases i espectacles musicals, amb un nombre destacat d’estrenes i novetats. A més, compta amb reunions ràpides, pitchings, mentories exprés, espais de networking i totes les facilitats de l’Àrea PRO del Castell de Vila-seca.  

Enguany l’activitat professional de la FiM torna a incloure un programa específic adreçat a professionals emergents que s’organitza de la mà de l’Àrea de Mercats de l’ICEC i sota la seva marca d’internacionalització Catalan Arts. És la Jornada Catalan Arts per a Professionals Emergents se celebrarà el 17 de maig. A més, com a novetat, també s’ha programat una jornada específica adreçada a músics i autors musicals emergents, que s’organitza amb Fundació SGAE el 18 de maig, en el marc del projecte SOC AUTOR, en el qual també participa la xarxa de Cases de la Música.

AGENDA

28 de Setembre

RELACIONATS