La Fundació Bara ha presentat la seva campanya de Nadal amb l’objectiu de fer visible l’ADN de la Fundació
Aquest divendres dia 20 de desembre s’ha celebrat el tradicional sopar de germanor de la Fundació Bara, ja habitual en apropar-se Nadal, en el qual han participat una cinquantena de persones. Aquest sopar es duu a terme cada any i és la nit on els membres del patronat, professionals i persones voluntàries comparteixen taula en una nit molt especial.
Enguany, la fundació vol fer visible l’ADN Fundació Bara, la seva metodologia i maneres de ser i fer per acompanyar a les persones vulnerables en el camí de la seva vida, un ADN que s’impregna en la pell de les persones que decideixen col·laborar amb l’entitat, en la de les persones que decideixen crear vincle amb els professionals i les persones voluntàries que estan al seu costat dia rere dia i en la pell d’aquelles persones que donen suport a l’entitat de Reus amb més de quaranta-cinc anys d’història al costat d’aquells que més ho necessiten.
El sopar de la Fundació Bara
A l’inici de la vetllada s’ha fet un repàs de la gran tasca socioeducativa que duu a terme la Fundació a la ciutat acollint i acompanyant a través dels diferents projectes a les persones més vulnerables, s’ha fet un reconeixement al paper que cadascuna de les persones realitza a l’entitat, especialment a les persones voluntàries i s’han explicat els diferents canvis que hi ha hagut a la Fundació, com ara la nova etapa en la presidència del patronat i en la direcció de l’entitat. En aquesta part de l’acte, també ha participat la Sra. Sandra Guaita, alcaldessa de la ciutat què, acompanyada de la Sra. Maria del Mar Escoda, regidora delegada de Relacions Ciutadanes, ha dedicat unes paraules de reconeixement de la important i necessària tasca que duu a terme la fundació a la ciutat de Reus.
Seguidament, s’ha fet el visionament del tradicional vídeo de Nadal de l’entitat, en el qual participen els menors dels diferents projectes, persones voluntàries, professionals i que, enguany, per primera vegada, anirà reconvertint-se durant tot l’any 2025 per fer partícips a la xarxa de persones, entitats, col·laboradors que acompanyen la Fundació fer visible l’ADN Fundació Bara.
Durant la vetllada, les persones assistents han aportat el seu gra de sorra amb diferents plats i postres preparats a casa per l’ocasió, que ha conformat el sopar. S’han dut a terme diferents activitats de lleure per animar la nit, entre les quals el tradicional bingo, dinàmiques diverses i la cantada de Nadal que dona fi a la vetllada.
Enguany la cantada final ha estat la cançó de “Bon Nadal” interpretada per Miki Núñez i la participació de l’Escolania de Montserrat.