Han presentat a la capital espanyola ‘Salou, Essència de la Felicitat’

L’alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, i el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, durant un acte institucional, han fet un agraïment als xefs i restauradors que van participar en la presentació ‘Salou, essència de la felicitat’, celebrada el passat 21 de gener al Movistar Arena, antic WiZink Center, de Madrid.
L’alcalde ha felicitat els cuiners per la seva dedicació i compromís en la promoció de Salou i la seva gastronomia i ha destacat que aquesta presentació ha estat un “èxit rotund”, consolidant la gastronomia del municipi com un referent no només al territori, sinó també en l’àmbit nacional.
“La gastronomia de Salou destaca per la seva creativitat i compromís amb els productes de proximitat, una aposta que va captivar els assistents a l’esdeveniment i que situa el municipi en una posició privilegiada dins el panorama gastronòmic”, ha afirmat Granados, remarcant que aquests actes evidencien que la marca Salou creix amb força.
L’alcalde ha valorat l’esforç conjunt entre el sector públic i privat, que ha contribuït a l’impuls de la imatge turística i gastronòmica de Salou també en l’àmbit estatal. Pere Granados ha assegurat que aquest treball continuat i d’unió de sinergies seguirà donant fruits, en els anys vinents.
Per la seva banda, el xef Estrella Michelin Pep Moreno, president de l’AEH Salou, ha expressat la seva satisfacció per poder comptar de forma activa amb els seus companys i ha agraït el suport de l’Ajuntament en la promoció de la gastronomia local. “Els restauradors de Salou sempre estem oberts a compartir experiències i buscar un eix comú que repercuteixi positivament en la imatge del municipi i de la nostra gastronomia”, ha declarat Moreno.
El cuiner Félix Ruiz, del Rock & Grill, ha remarcat que en aquests actes els restauradors no van amb marca pròpia, sinó amb la jaqueta de Salou, perquè saben que, en definitiva, “hi guanyem tots”.
Abans d’acabar l’acte, l’alcalde ha lliurat a tots els restauradors presents una placa commemorativa i una ampolla d’oli de Salou, un producte que cada vegada és més present en els restaurants del municipi.