Reus es promociona com a capital del Vermut a Vinexpo París 2025

per: Redacció

Des d’aquest dilluns, 10 de febrer, i fins al dimecres vinent, l’Agència Reus Promoció participarà en la Fira Vinexpo París 2025, a l’estand promocional de la Cambra de Comerç de Reus. En aquest espai, dissenyat per destacar la identitat, la qualitat i la diversitat dels vins catalans, hi seran presents diferents cellers del territori. El certamen ha establert una important reputació en el mercat internacional, ja que és considerat un esdeveniment de referència en l’àmbit mundial, per integrar una àmplia gamma de productes i actors, des del viticultor boutique fins a les grans marques internacionals.

Reus Promoció serà present en aquest important certamen, on promocionarà la marca Vermut de Reus per posicionar-se com a capital del Vermut. En aquest espai, els visitants podran conèixer els diferents vermuts que formen part de la marca (Miró, Iris, Yzaguirre, Rofes, Cori, Olave, Fot-li i Or del Camp) i gaudir de la degustació corresponent.

La regidora de Projecció de Ciutat, Noemí Llauradó, assenyala que “la presència de Reus Promoció en aquest certamen ens permet donar a conèixer les diferents activitats que formen part de la ‘Ruta del vermut de Reus’ així com la marca turística “GaudíReus” a un públic especialitzat en gastronomia“. En aquesta línia, Llauradó destaca la importància de Vinexpo París, «un esdeveniment on se citen professionals d’arreu del món per presentar la qualitat dels seus productes». Cal tenir en compte que el mercat francès és estratègic per a la projecció exterior de Reus, ja que l’any 2024, el 21% dels visitants internacionals als espais gestionats per Reus Promoció eren francesos.

La presència a Vinexpo París és una actuació inclosa al pla d’accions de l’Agència per a l’any 2025, d’acord amb els objectius fixats al Pla estratègic de Reus Promoció i al Pla d’Actuació Municipal per potenciar el posicionament de Reus com a capital del vermut, i promocionar la marca Vermut de Reus entre un públic principalment professional i expert en gastronomia.

AGENDA

RELACIONATS