La iniciativa és fruit de la col·laboració entre CaixaBank i elBullifoundation

El sector de la restauració no sempre ha donat la importància que caldria a la gestió empresarial. Aquest és el punt de partida d’un curs intensiu que CaixaBank i elBullifoundation organitzen entre aquest dilluns i dimecres. Abans de la inauguració, presidida per Ferran Adrià, el xef —entre moltes altres ocupacions— ha explicat la importància d’aquesta mena de formacions.
Apunta que només 6 de cada 10 negocis del sector sobreviuen més enllà dels 5 anys, i 4 de cada 10 no passa dels dos anys. Un dels motius d’aquesta situació, apunta, és la falta d’atenció que s’ha posat en la gestió financera i empresarial. Sempre s’han centrat els esforços en la cuina i el menjador, i no prou a l’oficina.
És per això que neixen cursos com aquest, perquè, com explica el mateix Adrià, la raó de ser d’elBullifoundation és donar eines al sector per reforçar-lo i fer-lo créixer. La mateixa filosofia, segons s’ha subratllat, que persegueix CaixaBank a l’hora de plantejar línies de crèdit específicament dissenyades per al sector de la restauració.