Els guanyadors del 9è concurs Mirades Siurana han elaborat les seves receptes a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils
Un plat d’atascaburras i unes trufes amb oli d’oliva verge extra, sal i picant. Aquestes han estat dues de les receptes guanyadores del 9è concurs Mirades Siurana, que la DOP Siurana organitza amb la col·laboració dels centres educatius de la demarcació.
Els seus autors són l’Alena Ripoll, de Gratallops, i el Marc Franch, de Palma d’Ebre, dos joves cuiners que avui han elaborat els seus plats a la cuina professional de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils, i els han servit al restaurant pedagògic del centre.
Aquesta experiència permet que els camins d’aquests infants que, des de petits, expressen una clara vocació culinària, s’uneixin amb la trajectòria de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils, una institució pionera a la província. A banda, a través d’aquesta iniciativa, s’acosta els infants al producte de proximitat, alhora que es recuperen receptes de tota la vida, sovint oblidades als llibrets de cuina de les mares i les àvies.