Èxit de participació en la primera Festa del Gelat a Reus, que ha servit uns 5.200 tastos
L’Espai Boule ha acollit la Primera Festa del Gelat a Reus, un esdeveniment que s’emmarca en el projecte europeu ‘GelatOn the Road’, i que ha combinat el tast i concurs per escollir el millor gelat artesà amb productes quilòmetre zero, amb activitats com tallers, showcookings, o actuacions musicals i de dansa.
Un concurs internacional
La iniciativa ha despertat un gran interès entre els reusencs, de manera que s’han superat totes les expectatives, i l‘organització ha hagut d’incrementar amb escreix la quantitat de gelat que s’havia previst inicialment.
En total s’han emès 1.265 vots. Cada un dels assistents ha pogut degustar els 4 gelats artesans finalistes, que són el de mel i mató amb avellana caramel·litzada, el catalanet Ganxet de Reus, el de xocolata amb oli i sal, i el de poma al forn amb canyella ecològica.
El gelat guanyador podrà participar a la final internacional d’Itàlia. L’esdeveniment que ha tingut lloc a Reus, gratuït i obert a tota la ciutadania, ha combinat gastronomia, tallers i espectacles. L’únic punt negatiu ha estat l’espera que han hagut de fer part dels assistents per poder degustar els gelats del certamen.