Els restauradors han rebut una obra que representa una mostra de la vinculació de la pagesia de l’oli i els restauradors

La DOP Siurana ha fet un homenatge als restauradors que fa anys que mostren fidelitat als olis d’oliva verge extra DOP Siurana. “De llum i sabor” va comptar amb la presència del xef del restaurant Disfrutar de Barcelona, Eduard Xatruch, que va parlar de la importància de l’oli a la cuina i va explicar diverses receptes amb aquest ingredient.
Més de 200 reconeixements
Els restauradors van rebre una obra de Cristina Lavilla que representa una mostra de la vinculació de la pagesia de l’oli i els restauradors. En total, es van atorgar més de 200 reconeixements, tot i que no van poder assistir-hi tots.
L’esdeveniment va comptar amb la directora dels serveis territorials d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de Tarragona, Glòria Tibau, Sandra Guaita, alcaldessa de Reus i Antoni Galceran, president de la DOP Siurana i tots els restauradors convidats.