En la programació s’inclou l’exposició de fotografies “Gent d’ofici” que retrata el dia a dia del mercat

El mercat del Carrilet ha presentat aquest matí la programació de tardor i hivern “Viu el Carrilet”.
La campanya començarà aquest mateix dissabte amb un esmorzar de forquilla que es farà des de les 10:30 hores i fins a les 12:30 hores –o fins a esgotar les existències.
La previsió és repartir fins a 600 degustacions elaborades per Cal Bacanal que cuinarà en directe al mateix mercat dos plats: fideuada de peix i galta de porc amb patates al forn. L’esmorzar serà gratuït amb l’entrega d’un tiquet de compra de qualsevol parada del mercat d’aquesta última setmana i comptarà amb l’actuació del Ball de Valencians de Reus.
Tallers per un públic familiar
A més, durant els mesos d’octubre i novembre, s’oferiran activitats destinades a un públic familiar, com tallers de cuina i un taller sobre productes de proximitat i consum responsable.
D’altra banda, des d’aquesta setmana, a les parades del Mercat del Carrilet es pot veure l’exposició de fotos «Gent d’ofici». Els paradistes són els protagonistes de l’exposició que mostra la vida del mercat del Carrilet, feta pel fotoperiodista Andreu Puig.