El Reus torna a somriure

per: Joel Gomis Cos

L’equip de Marc Carrasco ha sumat els tres punts contra la Rapitenca (3-1) després de set partits consecutius sense guanyar.

Era una final. I l’equip ho va treballar amb aquesta mentalitat durant la setmana i també al partit. Contra la Rapitenca s’havien de sumar els tres punts o, si no, apareixerien els fantasmes i s’hauria de mirar cap avall per fugir de la zona calenta de la classificació. I les coses no han començat bé pel Reus, que ha vist com Gerard Vergé ha engaltat una pilota morta d’un córner per fer el primer (0-1).

Tot i la gerra d’aigua freda, el Reus ha buscat l’empat i l’ha trobat minuts més tard. Aitor Serrano, més atent que ningú, ha aprofitat un rebuig d’un defensor visitant per afusellar la porteria de Dan Reverté (1-1). Amb l’empat s’ha arribat a la mitja part.

Gol de Toivonen

A la segona part, Pol Benito ha fet una jugada individual per la banda esquerra i ha centrat una pilota que Hugo Toivonen ha enviat al fons de la xarxa (2-1), i ha marcat el seu primer gol com a roig-i-negre. Tot i l’avantatge en el marcador, els de Marc Carrasco han continuat dominant el duel, i una passada a l’espai d’Hugo Moreno i un malentès entre Escudero i Reverté, han permès que Aitor Serrano fes el tercer i últim gol del partit (3-1).

Lluny del descens

Amb el triomf i amb la resta de resultats de la jornada, el Reus té sis punts de marge respecte a la Pobla de Mafumet, quart per la cua i primer equip que descendiria a la Lliga Elit. Mirant cap amunt, els roigs-i-negres se situen a quatre punts del play-off quan en queden nou en joc. El tren de la promoció d’ascens demana sumar els tres punts contra el Vilassar, aquest dimecres a l’Estadi (18:30 h).

FOTOGRAFIA: Andrés Romero