Meritòria victòria a Mataró

per: Joel Gomis Cos

L’equip d’Adrián Calderón encadena el segon triomf consecutiu i goleja al Mataró, quartes classificades de la Preferent (0-3).

Que la Fundació Futbol Base Reus està en una molt bona dinàmica és un fet evident, tal com demostren els resultats de les darreres setmanes. Una situació que s’allarga una setmana més després que les ganxetes hagin conquerit el Municipal del Centenari de Mataró. Les roigs-i-negres han plantejat un duel molt seriós des del xiulet inicial, però la primera part no ha tingut gols.

Sentència en vint minuts

Al minut 53, Gemma Salvat ha estat l’encarregada d’estrenar el compte golejador del Reus (0-1), un premi que les d’Adrián Calderón han trobat en dues ocasions més. Primer, ha estat Irati Lazcano qui ha ampliat les distàncies en el marcador (0-2), i després, Naiara Sorribes ha liquidat l’enfrontament al 75 (0-3).

Amb el triomf, el Reus escala fins a la sisena posició de la Preferent amb 38 punts, i suma la quarta victòria en els últims sis partits. Aquesta setmana, les roigs-i-negres rebran la visita del Terrassa a l’Estadi (diumenge a les 12:00 h).

FOTOGRAFIA: Xavi Guix