Hi han participat quinze restauradors i una vintena de cellers, i s’han exhaurit les 400 entrades disponibles
El recinte de la Torre Vella de Salou ha acollit una nova edició de la Gastro Art & Wine, un esdeveniment exclusiu que vol promocionar l’alta gastronomia del territori i els productes de proximitat. L’acte, que s’ha combinat amb música i demostracions artístiques, ha comptat amb més de 400 assistents.
Un viatge gastronòmic i sensorial
De les tapes més sofisticades i innovadores a les més tradicionals i apreciades, com les ostres o el pernil. L’alta gastronomia ha sortit dels restaurants per apropar-se als visitants a la Gastro Art & Wine, un esdeveniment que també ha comptat amb una vintena de cellers que ha ofert una selecció dels seus vins i vermuts. Tot productes de qualitat i proximitat que han pogut degustar els més de 400 assistents que han exhaurit la totalitat d’entrades disponibles.
L’esdeveniment també ha comptat amb actes destacats com la demostració de l’art mil·lenari japonès del tall de la tonyina roja. Però el moment més esperat ha estat ja entrada la nit, amb un showcooking i l’actuació en directe de l’artista multidisciplinari David Callau. L’experiència sensorial s’ha complementat amb la música de Maria Jacobs i La Companyia de Ball Flamenc Duende.
