Reenganxats a la lluita pel play-off

per: Joel Gomis Cos

Un solitari gol d’Andy Alarcón dona la segona victòria consecutiva al Reus, en un duel que s’ha jugat davant de 1.500 assistents.

Inici de partit tranquil que s’ha vist interrumput per una lesió d’Alberto Benito al minut 17, que ha estat substituit per Raúl Melo. Instants més tard, una bona recuperació de pilota de Xavi Jaime ha provocat una superioritat i una passada de la mort de Pol Benito que el Vilassar ha enviat a córner.

Passada la mitja hora de partit, el Reus ha convertit una falta lateral en la primera diana de l’enfrontament, gràcies a una bona centrada de Ricardo Vaz i la posterior rematada de cap d’Andy Alarcón (1-0). Una diana amb la qual s’ha arribat a la mitja part.

Domini i resistència ganxeta

En una segona part on el Reus ha dominat el ritme del partit a través de la possessió, una jugada individual de Benito per la banda esquerra ha estat a punt d’acabar amb la segona diana reusenca. I un minut més tard, ha estat Aitor Serrano des de la banda dreta qui ha provocat la intervenció del porter visitant. En l’acció posterior, Benito ha xutat al costat de la porteria del Vilassar. Ja al 85, Josep Ramon Sardà ha perdonat el gol de la sentència, i en l’afegit, l’àrbitre ha anul·lat una diana del Vilassar per fora de joc.

Lluitar fins al final

El Reus havia de guanyar (davant de 1.500 espectadors) i esperar que els resultats acompanyessin… i ho han fet. Els de Marc Carrasco són vuitens amb 44 punts, a tres del Tona, primer equip que jugaria el play-off i rival dels roigs-i-negres aquest diumenge (12:30 h). Un enfrontament que es podrà veure en directe per Canal Reus.

FOTOGRAFIA: Andrés Romero