Consulta el mapa de totes les tapes de la Ganxet Pintxo 2024

per: Redacció

Torna la ruta de tapes de Reus, enguany amb 33 establiments participants i més dies

Del 9 al 26 de maig la ciutat de Reus es tornarà a omplir de tapes amb la 23a edició de la Ganxet Pintxo, que enguany arriba amb novetats. La ruta se celebrarà només una vegada a l’any, és a dir, no hi haurà l’edició de tardor, i s’allargarà una setmana més de l’habitual.

Un total de 33 establiments oferiran una tapa i una beguda per un preu de 4 €. A continuació consulta totes les tapes que ofereix cada establiment.

Les tapes

  • 14’5 º BEER-WINE (C. de la Mar, 4-6 – Pl. del Mercadal, 15)

Triangles amb tàrtar de vedella – Tàrtar de vedella madurada, canonges i pa de cereals.

  • ABRASA’M (Pl. de les Peixateries Velles, 5)

Entranya Mediterània – Entranya de vedella amb chimichurri mediterrani i avellanes de Reus.

  • ADN SISTARÉ (Pl. de la Llibertat, 2)

Pepito amb pollastre i romesco – Llengüet Sistaré farcit de pollastre rostit amb vermut i romesco d’avellana de Reus i OOVE DOP Siurana.

  • AS DE COPES (C. de la Racona, 1)

L’As Tartufatta – Pa de vidre amb base de ceba caramel·litzada, pollastre trossejat, xampinyons, salsa de tòfona i un cruixent de parmesà.

  • BATTICUORE (C. d’Aleus, 1)

Broqueta Turia – Broqueta de pollastre marinat amb cervesa Damm Turia acompanyada de salsa de patata trufada i avellana de Reus esmicolada.

  • BUANA (C. de Manresa, 5)

Rustic smash Burger – Smash burger de vedella d’Alaforla amb salsa MC Buana, un toc de vermut de Reus i formatge cheddar.

  • BUIDASACS (C. Pintor Bergadà, 7)

Coca de pa d’alga i filet de sardina fumada – Coca de pa d’alga amb sardina fumada, una base de cremós d’alvocat i daus de maduixa.

  • CAFÈ TEATRE DEL CENTRE (C. Major, 15)

Boles Gaudinianes – Boles de vedella arrebossades, amb reducció de vermut de Reus i triangles cruixents de blat de moro.

  • CAL GALLISÀ (Pl. del Mercadal, 12)

La tàrtara – Llom de garrí ibèric amb salsa tàrtara al vermut de Reus

  • CONFITERIA POY (Raval de Jesús, 8)

Semifred de taronja i xocolata – Mousse de taronja i xocolata Équatoriale.

  • DOGOS (Pl. Mercadal, 13)

Mini hamburguesa Cori – Pa briox, hamburguesa amb formatge gouda, ceba caramel·litzada, bacó i salsa cori.

  • EL CASTELL (Pl. Del Castell, 8)

La tonyina marinada – Piadina amb base de guacamole i farcida de tonyina marinada amb reducció de vermut de Reus, acompanyada d’avellanes.

  • EL JARDÍ DE LA CASA RULL (Pl. Del Castell, 8)

Pa de vidre amb stracciatella de burrata, confitura de tomàquet i sardina fumada – Torrada de pa de vidre amb stracciatella de burrata, confitura de tomàquet i sardina fumada, acompanyada d’un raig d’OOVE DOP Siurana, polsim d’avellana de Reus i perles de pesto.

  • EL RACÓ DE JP (Pl. de les Basses, 2)

Albergínia amb pollastre arrebossat – Albergínia a la planxa amb tires de pollastre arrebossat i salsa de iogurt.

  • GRILLATS REUS BBQ (C. d’Aleus, 7)

Ganxetaku Grillat – Tortilla de blat de moro farcida de la nostra costella esfilagarsada i caramel·litzada, amb formatge, alvocat, tomàquet, ceba vermella i coriandre, amanida amb un raig de llima i salses mexicanes, i acompanyada d’un gotet de Michaela Grillada.

  • LA BRASERIA – BONÀREA (Ctra. de Reus a Riudoms, km 2 (T-310))

Tomà-aquest Pintxo – Amanida de tonyina, ceba i maionesa, coberta de gelatina de pebrot rostit, acompanyada d’una llesca de pa mediterrani.

  • LA LLEONA (C. de Boule, 7)

Caneló de foie i tòfona – Caneló farcit de pollastre recobert de salsa de tòfona blanca i foie-gras caramel·litzat.

  • LA PRESÓ (C. de la Presó, 7)

Bao Oriental – Panet al vapor farcit de pulled pork amb salsa de iogurt, salsa oriental i avellana Pao Bao amb pulled pork, salsa kimtxi, enciam i menta.

  • LA TERRASSA GAUDÍ (Pl. del Mercadal, 3, 4a Planta)

Milfulls de melós de cua de bou – Milfulls de cua de bou amb chutney de poma granny Smith, avellana torrada i foie-gras.

  • LIMA & MANGO (C. de Vallroquetes, 6)

Arepa marranita – Arepita de pulled pork cuinat a baixa temperatura amb amanida de col i pastanaga.

  • MUSEU DEL VERMUT (C. de Vallroquetes, 7)

El Ferrero del Museu – Baldana d’arròs del Delta farcida de formatge de cabra ecològic, confitura de poma i avellana de Reus.

  • NIPO SUSHI (C. de Llovera, 41)

Ebi alvocat – Uramaki de tempura de llagostí, gamba i alvocat amb salsa teriyaki.

  • PEIXATERIES VELLES (Pl. de les Peixateries Velles, 8)

Tapa del Mar – Tonyina, surimi, ou dur, llagostí, maionesa, quètxup i caviar.

  • PITY BAR (Pl. de la Patacada, 1)

Panino – Pancetta arrotolata, acompanyada amb formatge de cabra aromatitzat a la ruca, làmines fines de pera i pebre negre, oli de Siurana i vodka Absolut.

  • RESTAURANT 158 (Av. dels Països Catalans, 158)

Torre dels vents – Pollastre rostit marinat amb soja i verduretes, sobre un llit de patata casolana.

  • RESTAURANT CASA CODER (Pl. del Mercadal, 16)

Encarxufats – Flor de carxofa, ou curat amb soja, encenalls de pernil i foie-gras semicuit.

  • SAWÀDDEE KÀ (C. del Fossar Vell, 5)

Panet Kai – Sandvitx de pollastre esmicolat amb enciam, tomàquet, pebrot del padrón i maionesa.

  • SINGLOT BY SINGLA & CO (C. de Sant Joan, 24)

Papaios i Papaies – Tàrtar vegà de tomàquet, mango, alvocat i vinagre de papaia amb la seva torradeta.

  • SOHO MERCAT (C. de Josep Sardà i Cailà, s/n Mercat Central)

TAPE-OH! de Llotja – Brioix amb peix enrossit i salsa tàrtara.

  • STAR BURGER (C. de Santa Anna, 14)

La petita Brooklyn – Panet de broix artesà amb carn de vedella, formatge cheddar, bacó, ceba caramel·litzada, ruca, salsa barbacoa i patates palla.

  • TAPEO ANDALUZ (C. Bernat Torroja, 4)

Caneló casolà de pollastre rostit – Caneló casolà de pollastre rostit amb beixamel de ceps i tòfona.

  • TÀSTUM (Pl. del Castell, 4)

Hamburguesa Ninja – Hamburguesa amb xitaques, ceba confitada i salsa teriyaki.

  • ZERO GLUTEN (C. Sarda i Cailà, s/n Mercat Central)

Coca de recapte i llonganissa sense gluten – Coca del nostre obrador Zero Gluten, amb recapte de ceba i pebrot, farcida de llonganissa de Casa Borrull amb oli DOP Siurana.

AGENDA

28 d'Octubre

RELACIONATS