La travessa solidària del Swim for ELA recapta més de 146.000 €

per: Laura Roig

Tercera edició de rècord, tant pel que fa al nombre de participants com de recaptació econòmica

Un any més la solidaritat ha tornat a envair la Costa Daurada en el marc de la tercera travessa solidària del Swim for ELA, que ha tingut lloc aquest dissabte. Més de 250 nedadors i 42 embarcacions de suport han recorregut 23 quilòmetres nedant del Port de Calafat al Nàutic de Cambrils. També s’ha comptat amb la participació d’uns 50 voluntaris.

Rècord de xifres

Però la xifra més important és la dels més de 146.000 euros que s’han recaptat durant la jornada, uns diners que aniran destinats a la investigació de l’ELA i als afectats per la malaltia. Aquesta quantitat gairebé multiplica per quatre la de l’edició passada, quan es van recaptar 37.000 euros, i és que també el nombre d’inscrits va ser molt inferior.

Enguany hi han participat 42 equips. Els primers a arribar ho han fet al voltant de les 14.00 h, mentre que l’últim ho ha fet unes tres hores més tard, però en aquesta ocasió no es tracta de guanyar, sinó de participar i aconseguir la màxima recaptació.

Més activitats

Paral·lelament a la travessa, també s’ha organitzat una bicicletada i una caminada, a banda de les activitats que s’han dut a terme al mateix moll del Cambrils, com una sessió de zumba, un taller de biologia marina, o l’opció de menjar fideuà i adquirir marxandatge de Swim for ELA.

Així doncs, la jornada s’ha convertit en una festa lúdica i esportiva on s’hi han concentrat moltes emocions.

AGENDA

28 de Setembre

15 de Setembre

RELACIONATS