Marc Carrasco: “L’any que ve el Reus ho tornarà a intentar”

per: Joel Gomis Cos

Un cop acabat el curs és moment de fer un balanç de la temporada. Una valoració que han fet tant el tècnic Marc Carrasco com el jugador Iu Pentinat.

El Reus ha tancat la primera aventura a la Tercera Federació en una meritòria vuitena plaça amb 46 punts, una situació que, segurament, molts aficionats haguessin signat abans de començar la temporada. Amb el curs acabat és moment de pensar en el futur. Després del partit contra el Girona B, l’entrenador Marc Carrasco va deixar clar que “l’any que ve el Reus ho tornarà a intentar“, i que l’equip “serà més Reus que mai“. Un tècnic que també ha elogiat la relació de la plantilla amb l’afició.

Comença el mercat de fitxatges

A partir d’ara comença un dels moments més esperats per a molts: el mercat de fitxatges. El Reus vol conformar la plantilla més competitiva possible de vint-i-dues fitxes, sis de les quals han de ser per jugadors menors de 23 anys. El primer moviment, però, hauria de ser l’anunci de la renovació de Marc Carrasco.

Iu Pentinat: “La temporada del Reus és bona”

El futbolista reusenc Iu Pentinat ha passat pel Cercle Central de Canal Reus, on ha assegurat que la primera aventura roig-i-negra al futbol estatal ha estat “bona“. Pentinat també ha parlat del seu debut en el partit contra el Girona al programa d’esports d’aquesta casa.

FOTOGRAFIA: Andrés Romero

AGENDA

28 de Setembre

RELACIONATS