La RFEP sanciona Aragonès i Gelmà per les protestes del Reus-Lleida

per: Joel Gomis Cos

El comitè de competició ha castigat amb dos partits a Aragonès i amb cinc a Gelmà, que es perdran els primers duels del play-off contra el Calafell.

Sanció important de la Federació Espanyola de Patinatge a Sergi Aragonès i David Gelmà. El comitè de competició ha dictaminat que ambdós jugadors han de ser castigats per les protestes del Reus-Lleida, unes queixes que van arribar després que els àrbitres determinessin que el gol del mateix Aragonès, havia entrat fora de temps.

Doncs bé, dues setmanes després de l’enfrontament, la RFEP ha decidit les sancions: Aragonès es perdrà dos partits, i Gelmà cinc. Unes sancions que canvien, de manera evident, la manera d’afrontar els quarts de final del play-off contra el Calafell. Jordi Garcia sap que Gelmà es perdrà l’eliminatòria sencera i, si es passa a les semifinals, algun partit de la ronda següent. Pel que fa a Aragonès, el tècnic no podrà comptar amb el de Sant Sadurní en els dos primers partits dels quarts de final.

La resposta del club no s’ha fet esperar

El Reus Deportiu ha emès un comunicat a les xarxes socials lamentant les sancions imposades per la Federació. En el text, l’entitat roig-i-negra assegura que els càstigs “són desmesurats” i que “s’està oferint un tracte diferent” al club ganxet.

AGENDA

28 de Setembre

15 de Setembre

RELACIONATS