El teixit associatiu de Reus pren la plaça de la Llibertat

per: Laura Roig

Després de 13 anys de no fer-se, Reus recupera la Fira d’Entitats, un esdeveniment que vol donar a conèixer i promocionar l’activitat que duen a terme les diverses entitats i associacions de la ciutat. La fira renovada té la intenció de celebrar-se cada dos anys

La plaça de la Llibertat ha estat el punt de trobada d’un centenar llarg d’entitats, associacions, ONG’s i col·lectius diversos, en el marc de la Fira d’entitats. Sota l’eslògan “Compartir per créixer”, els participants han volgut apropar-se als visitants i mostrar les seves activitats amb l’objectiu de donar-se a conèixer. Tot plegat en dos escenaris i una vuitantena de carpes en què s’hi han ubicat les diferents entitats de caràcter cultural, social, veïnal, esportiu, educatiu o de lleure.

Tallers, demostracions, cercavila i balls dels elements festius dels barris, o actuacions musicals i de dansa, han estat algunes de les més de cinquanta activitats que s’han programat durant la Fira, que ha tingut lloc durant tot el dissabte.

L’esdeveniment també ha acollit diverses activitats que s’emmarquen en la celebració de la Setmana de les Persones Grans.

AGENDA

28 de Setembre

15 de Setembre

RELACIONATS