Pol Fernández, primer fitxatge del Reus FCR 2024/2025

per: Joel Gomis Cos

El reusenc arribarà a l’equip roig-i-negre per reforçar la línia defensiva. Fernández prové de la UE Valls, on ha estat titular en tots els partits que ha jugat.

El defensa Pol Fernández vestirà la samarreta del Reus Futbol Club Reddis la temporada 2024/2025. Diverses fonts han confirmat la informació a Canal Reus, i sempre que no hi hagi una sorpresa d’última hora, el central es convertirà en el primer reforç ganxet de cara al curs vinent.

Tercer any de sènior

Fernández és nascut a Reus l’any 2003, i aquest curs ha jugat a la UE Valls a la Lliga Elit, una categoria per sota de la Tercera Federació. Amb l’equip de Manel Cazorla ha estat imprescindible: ha jugat més de 2.000 minuts i ha estat titular en els 24 partits que ha disputat. Format a la base del Reus i també del Nàstic, la primera aventura de Fernández en un primer equip va ser al Cambrils Unió (curs 22/23).

El perfil

El reusenc és un defensa esquerrà polivalent, que pot jugar tant de central com de lateral, tot i que destaca més jugant a l’eix de la defensa que no pas per la banda. Té una bona sortida de pilota, transmet seguretat damunt del terreny de joc i és un guanyador de duels. A més a més, ocuparà una de les sis places sub-23 que ha d’inscriure el Reus.

S’espera que el club comenci a anunciar moviments de cara al curs vinent en els pròxims dies.

AGENDA

28 de Setembre

RELACIONATS