Patrícia Terradellas optarà a la reelecció per la presidència del Círcol

per: Jordi Olària Gras

En una entrevista al Notícies Vespre de Canal Reus ha fet un balanç positiu d’aquest mandat i ha apuntat els reptes que es plantegen per al pròxim.

El Círcol de Reus ha entrat en període electoral aquesta setmana i l’actual presidenta, Patrícia Terradellas, optarà a la reelecció al càrrec amb l’objectiu de consolidar la feina feta fins ara.

En una entrevista a Canal Reus, Terradellas treu pit d’haver assolit els objectius marcats, com el creixement i el rejoveniment de la massa social o la diversificació de les activitats que organitza i acull l’entitat. Aquesta línia de treball s’ha reforçat, segons explica, gràcies a col·laborar i associar-se amb altres entitats i agents de Reus.

La renovació de l’entitat també s’ha fet físicament, amb les obres del vestíbul del Teatre Fortuny i l’escala d’accés al Círcol. Un capítol on també tenen projectes per al futur.

El seu objectiu, a partir d’ara, és consolidar aquestes línies de treball, i és per això que es presentarà a les eleccions per renovar el càrrec per a quatre anys més. La pròxima data a l’horitzó és el 4 de juny, quan acaba el termini per presentar candidatures i, per tant, se certificarà si cal celebrar eleccions.

L’entrevista sencera

AGENDA

28 de Setembre

RELACIONATS