El Sindicat de l’Habitatge de Reus atura dos nous desnonaments

per: Mireia Jansà Mata

Les protestes s’han iniciat al carrer dels Recs, on està ubicat el primer pis on estava previst el desnonament, però les reivindicacions han finalitzat un cop s’han cancel·lat ambdues execucions

A les nou del matí els membres del Sindicat de l’Habitatge de Reus estaven convocats al carrer dels Recs número 23. Al cinquè pis d’aquest bloc és on viu en Mahamed amb la seva família des de fa més de quinze anys i ara, el volen desnonar. Segons expliquen des del sindicat, ha estat víctima d’una estafa on ha estat pagant el lloguer d’aquest pis a un impostor, i ara es troba en una situació de vulnerabilitat.

Aquest no ha estat l’única convocatòria de desnonament d’aquest divendres a Reus. Al carrer Barreres, la Nadia i la seva família també es troben sota l’amenaça d’haver de marxar de casa seva. Finalment, però, a mig matí s’ha rebut l’avís d’ajornament de tots dos desnonaments.

Noves convocatòries de desnonament

El mes vinent hi ha previstos dos nous desnonaments, el 12 de juny, un nou intent de la Hakima, que ja va patir una convocatòria de desnonament fa tres setmana. Per altra banda, el 26 de juny, el Sindicat té previst també concentrar-se davant la casa del Salà per aturar de nou,que hagi d’abandonar la seva llar.

AGENDA

28 de Setembre

15 de Setembre

RELACIONATS