Derrota per oblidar a Pallejà

per: Joel Gomis Cos

El Reus ha caigut golejat en el primer partit després de segellar la permanència a la Preferent (5-0).

Hi ha dies que les coses no van bé i és difícil capgirar la situació. I això és el que li ha passat al Reus en la seva visita al camp del Pallejà. Clàudia Martí ha avançat les locals en els compassos inicials del partit (1-0), un gol que ha fet anar a contracorrent a les d’Adrián Calderón en tot moment. Ja a la segona part, les barcelonines s’han agradat i han liquidat l’enfrontament en un tancar i obrir d’ulls.

Entre els minuts 52 i 59, les locals han marcat tres gols i han destrossat les opcions de triomf roig-i-negre: Mireia Estrada, Mireia Lluch i Clàudia Martí han anotat pel Pallejà (4-0). Minuts més tard, i amb un Reus rendit, Lluch ha fet el cinquè de les barcelonines (5-0).

Cop dur

Derrota dolorosa d’un Reus que se situa en la desena posició de la Preferent amb 39 punts. Aquesta setmana, darrer duel de la temporada a l’Estadi Municipal: diumenge al migdia (12:00 h), contra el Porqueres.

FOTOGRAFIA: Xavi Guix