Ian Martínez marxa del Reus FCR

per: Joel Gomis Cos

El davanter es converteix en la primera baixa confirmada per la plantilla del curs vinent.

Primer moviment confirmat del Reus FCR 2024/2025. El davanter Ian Martínez no jugarà al conjunt roig-i-negre la temporada vinent. Així ho ha confirmat el mateix jugador a través de les xarxes socials, en un missatge de comiat on assegura que “ha estat un plaer poder defensar aquesta samarreta“. L’atacant destaca que tot i la brevetat de l’aventura a Reus (sis mesos), l’estada ha estat “plena d’experiències, i gran part d’això ha estat gràcies a vosaltres, afició“.

Autor de tres gols

Ian Martínez va estrenar-se com a golejador ganxet contra la Muntanyesa, anotant un doblet i sent clau en aquella victòria. Posteriorment, també va marcar un gol al camp del San Cristóbal. Martínez marxa després de jugar quinze partits, vuit dels quals com a titular, i de marcar tres gols.

D’aquesta manera, Martínez es converteix en la primera baixa confirmada de l’equip per la temporada vinent. Aquest seria el segon moviment (a falta de confirmació oficial) pel curs 2024/2025, després que Canal Reus els avances que el Reus es reforçarà amb el defensa Pol Fernández.

FOTOGRAFIA: Andrés Romero

AGENDA

28 de Setembre

15 de Setembre

RELACIONATS