Desmantellen una plantació interior de marihuana a Mont-roig del Camp

La casa tenia sis habitacions destinades al cultiu amb un total de 2.000 plantes de marihuana aproximadament

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Cambrils van detenir el 30 de gener un home de 29 anys, com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues i un delicte de defraudació de fluid elèctric a Mont-Roig del Camp.

Els fets van tenir lloc mentre la patrulla estava efectuant tasques de notificació. En veure apropar-se els agents un home que estava a l’interior de la casa va saltar la tanca perimetral i va marxar corrents.

Ràpidament, els agents van interceptar la persona i després d’escoltar el relat incoherent que manifestava van decidir efectuar comprovacions a l’interior de la casa.

Unes 2.000 plantes

plantes marihuana interior mont-roig del camp

A l’interior del domicili es va localitzar una plantació interior de marihuana d’unes 2.000 plantes aproximadament de metre i mig d’alçada, i tots els elements necessaris i habituals per fer funcionar aquest tipus activitat delictiva: ventiladors, aires condicionats, filtres d’aigua, focus, etc.

A més, tota la instal·lació estava alimentada per unes connexions elèctriques efectuades en algun punt de l’exterior de la casa, de manera fraudulenta, i que per l’estat precari que presentaven suposaven un perill manifest per la seguretat dels veïns.

L’home va quedar detingut per un delicte de salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric i va passar a disposició judicial l’1 de febrer, davant el jutjat en funcions de guàrdia de Reus.

La investigació continua oberta.

AGENDA

28 de Setembre

15 de Setembre

RELACIONATS