Tot a punt per a la 27a Reus-Prades-Reus

per: Redacció

La caminada solidària, que es farà aquest diumenge, té un recorregut de 54,8 quilòmetres i un desnivell acumulat de gairebé 3.000 metres.

Aquest diumenge, 2 de juny, torna la caminada solidària Reus-Prades-Reus. L’esdeveniment, organitzat per l’Associació Excursionista de Catalunya de Reus, ha superat els 700 inscrits, millorant els 600 i escaig participants de l’any passat. El certamen, amb sortida i arribada a les piscines municipals de Reus, té un recorregut de 54,8 quilòmetres i un desnivell acumulat de 2.950 metres.

Tres modalitats

Més enllà de la caminada sencera, també hi haurà un circuit més curt de 37,3 quilòmetres. A més a més, també hi haurà la sisena Trail Running de la Reus-Prades-Reus. La cursa forma part del Circuit Català de Caminades de Resistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, i té un vessant solidari: l’organització ha destinat 2 € de cada inscripció a l’AFANOC, l’Assofiació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya. Qui no vulgui participar, però vulgui fer un donatiu, podrà inscriure’s a la fila zero.

Últims deu dorsals

Tot i que l’AEC ha anunciat a través de les xarxes socials que s’han acabat els dorsals, n’hi haurà cinc d’extres per la Trail Running i cinc més per la caminada curta aquest mateix diumenge a la sortida: els últims deu dorsals de la 27a Reus-Prades-Reus.

FOTOGRAFIA: Xavier Capdevila / FEEC

AGENDA

28 de Setembre

15 de Setembre

RELACIONATS