Una operació antidroga a Salou acaba amb un detingut

per: Redacció

En l’operació antidroga a Salou s’ha desmantellat un punt d’emmagatzematge de droga amb més de 50kg de cabdells de marihuana

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 29 anys en una operació antidroga a Salou. L’home està acusat d’un delicte contra la salut públic i ha de passar a disposició judicial durant les hores vinents.

L’operatiu també ha servit per desmantellar un punt d’emmagatzematge de droga en el qual es van trobar 50kg de cabdells de marihuana. Ara s’investiga la procedència de la substància estupefaent, i també el seu destí

El material decomissat en l’operació antidroga a Salou tindria un valor al mercat de 250.000 euros

L’operació ha tingut lloc aquest dimarts quan, al voltant de les 11.30 h quan els Mossos van rebre avís que hi havia unes persones sospitoses als voltants d’un edifici del Cap de Salou.

Als agents de paisà que es van desplaçar fins allà, els va cridar l’atenció un home que caminava molt de pressa i van seguir-lo fins a l’interior de l’edifici. Just abans que accedís dins d’un dels d’habitatges el van aturar per tal d’identificar-lo.

Des del replà els mossos van observar diverses bosses amb grans quantitats de cabdells de marihuana, per la qual cosa van activar a la Unitat d’Investigació de la comissaria de Tarragona.

Amb tots els indicis incriminatoris, agents de la Unitat d’Investigació van efectuar ahir al matí l’entrada i perquisició judicial al domicili de l’arrestat.

AGENDA

RELACIONATS