El Reus B puja a l’OK Lliga Plata (2-0)

per: Joel Gomis Cos

El conjunt roig-i-negre s’imposa al Vilanova i aconsegueix l’ascens a l’OK Lliga Plata. Tot plegat, en una eliminatòria que s’ha seguit íntegrament per Canal Reus.

Després de la derrota de dissabte a Vilanova i la Geltrú, el duel de diumenge era o caixa o faixa. Si el Reus B volia pujar a l’OK Lliga Plata havia de guanyar tant sí com no. L’equip dirigit per Markus Feldhoff ha imposat el ritme del partit en tot moment. En una primera part de nervis i respecte, no hi ha hagut massa ocasions i s’ha arribat al descans sense gols.

A la represa, els locals han posat una marxa més i han buscat amb insistència la porteria d’Albert Marimón, que ha evitat la primera diana roig-i-negra en més d’una ocasió. A 16:30 minuts del final, Gerard de Sivatte ha resolt a la perfecció un ràpid contraatac reusenc per avançar el Reus en el marcador (1-0). I ja a les acaballes del duel, el mateix de Sivatte en una acció de fantasia ha sentenciat amb el segon (2-0).

Tercer filial a l’OK Lliga Plata

Menció especial per Nil Viña, qui ha aturat les dues faltes directes del Vilanova i ha abaixat la persiana de la seva porteria. Amb la botzina final s’ha desfermat l’eufòria al Palau d’Esports, i el Reus Deportiu B ha celebrat el merescut ascens a la categoria de plata. D’aquesta manera, els roigs-i-negres se sumen al Barça i a l’Igualada i tindran el primer equip a l’OK Lliga i el filial a l’OK Lliga Plata.

L’ascens, en directe per Canal Reus

Els tres partits de la final del play-off d’ascens a l’OK Lliga Plata s’han pogut seguir en directe per Canal Reus, en el que ha estat una nova aposta d’aquest mitjà per l’hoquei sobre patins. El duel de l’ascens ja es pot recuperar a través de La Xarxa+.

FOTOGRAFIA: Juanjo Viña