Últimes notícies:

Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Primer concert vermut, Correbanyes i Balls Parlats

juny 25 18:00 23:30

Diversos espais, Reus

De 18.00 a 20.00 h, a la plaça de Sant Pere, Aixeca el teu gegant i Dona el teu Xumet a la Mulassa. Organitza: Colla Gegantera.

18.30 h, des de la Casa Rull, sortida de la cercavila del Canó de les Festes. Música i canonades que anuncien la festa!

18.30 h, des del carrer de Martí Napolità, Correbanyes, correbars del Bou amb elements
convidats.

Recorregut: plaça de la Farinera. Bars participants: Taverna Despertaferro, Blondie, Txaranga, Flaps, Fem un Mos, Absis, El Call i Teïna.

Organitza: El Bou de Reus.

19.00 h, a la plaça d’Anton Borrell, concert a càrrec de l’Orquestra La Principal de la Bisbal. Fundada l’any 1888, la seva destacada trajectòria l’ha portat a escenaris d’arreu del món i ha acumulat reconeixements de tot tipus, com el Premi Nacional de Cultura l’any 2014. El seu concert compta amb un acurat i variat repertori ofert de màxima qualitat.

19.00 h, estrena del ball parlat del Ball de Pastorets i parlaments del Ball de Gitanes (19.20 h). Representació dels parlaments satírics sobre temes actuals, culturals i de la ciutat amb les danses dels respectius balls.

22.00 h, a la plaça de la Farinera, Nit de Banyes, amb les actuacions musicals de DJ Darik i un artista convidat. Organitza: El Bou de Reus.

22.30 h, a la plaça d’Anton Borrell, ball de gala a càrrec de l’Orquestra La Principal de la Bisbal. Diversitat de ritmes i estils amb una de les orquestres amb més renom del país.

Segueix-nos