Últimes notícies:

Arriba el cicle Lletraferits per a millorar l’escriptura dels joves durant l’estiu

per: Miquel Ferrer

Les biblioteques en col·laboració amb les regidories de Joventut i de Cultura presenten el cicle Lletraferits per a joves d’entre 12 i 17 anys

Durant aquest mes de juliol, les biblioteques municipals de Reus presenten en col·laboració amb les regidories de Joventut i de Cultura, el cicle Lletraferits. El projecte vol promoure la literatura i l’ús de l’escriptura entre els joves durant l’estiu des de diferents estils i cultures, i és una proposta perquè el jovent de Reus pugui millorar la seva capacitat literària.

Un cicle Lletraferits amb quatre sessions molt diferents

El cicle comptarà amb quatre sessions, i el tret de sortida ha estat l’escriptura dramàtica a la Biblioteca Pere Anguera, amb un taller per aprendre a escriure un guió dramàtic i a desenvolupar la capacitat de construir històries i personatges. Els següents tallers es faran a la Biblioteca Xavier Amorós, i tindran com a protagonistes varietats literàries i estils molt diversos, des de manga a escriptura creativa, i també un taller d’escriptura a quatre mans.

cicle Lletraferits

Sessions gratuïtes per joves

Els tallers van dirigits a públic infantil i adolescent, d’entre 12 i 17 anys, i les sessions són gratuïtes, amb una duració aproximada de fins a tres hores amb l’objectiu d’escriure més i sobretot, millor. Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina d’Inscripcions Reus de l’ajuntament.

AGENDA

RELACIONATS