Últimes notícies:

Cambrils es desmarca del Camp de Tarragona a la Guia Michelin

per: Redacció

La vila marinera suma un nou restaurant recomanat a la guia i continua apostant per la gastronomia com a signe d’identitat

El restaurant Hiu, del xef cambrilenc Sergi Palacín, ha rebut la distinció de restaurant recomanat per la Guia Michelin només un any després de la seva obertura. Aquesta distinció se suma a les recomanacions dels restaurants Panal i Miramar, i també a les dues estrelles que acumula el municipi. En aquesta línia, Cambrils continua sent el municipi amb més presència dins d’aquesta guia respecte a la resta del Camp de Tarragona gràcies a l’àmplia oferta gastronòmica que ofereix la ciutat.

La crítica que fa la Guia Michelin del restaurant Hiu, destaca sobretot la creativitat i personalitat del seu menú degustació, que té un cost de 65 euros per persona. El menú inclou dotze plats que fusionen la gastronomia asiàtica i catalana, passant per països com el Japó, Tailàndia o Indonèsia i sense deixar de banda el producte local.

Porros a baixa temperatura, un dels plats que inclou el menú degustació del restaurant Hiu
Porros a baixa temperatura, un dels plats que inclou el menú degustació del restaurant Hiu

Sergi Palacín va participar també com a finalista del concurs “El cuiner de l’any 2024”, i el seu restaurant també compta amb la recomanació de la Guia Repsol.

AGENDA

1 d'Agost

25 de Juliol

RELACIONATS