Últimes notícies:

El projecte Roser de Foc impulsa l’art jove amb una residència per acollir artistes

per: Miquel Ferrer, Paula Montalvo

El projecte, anomenat Roser de Foc, està situat a Vinyols i els Arcs i ofereix als artistes un punt de trobada per que artistes puguin desenvolupar el seu art

El projecte Roser de Foc, una residència artística situada al municipi de Vinyols i els Arcs, té l’objectiu d’impulsar la creació i l’intercanvi de coneixement entre artistes i visibilitzar projectes artístics i artesans en un espai adaptat a la creació. Els seus creadors són el Jordi Farnés i la Raquel Olivas, dos artistes que van fundar el projecte per la necessitat de crear, i que ara adopten a altres creadors a la seva residència artística perquè desenvolupin el seu art dins de les seves instal·lacions.

Roser de Foc

Un espai adaptat per la inspiració dels artistes

L’espai s’ha adaptat i reformat per crear el que s’anomena una residència artística. La seva funció és afavorir la creació de xarxes entre els diferents col·lectius participants, i també aportar un espai on reflexionar, investigar i inspirar-se en noves creacions i projectes.

De Berlin a Vinyols, gràcies a Roser de Foc

Enguany, la residència acull l’art del grup Ducks, una banda de música electrònica de Berlín formada per músics australians, que componen música amb instruments artesans i que creen a partir de material reciclat.
Així com en el cas de Ducks, la intenció del projecte es continuar proporcionant un espai de creació per a artistes, en especial creadors joves i artistes femenines, com una forma solidària de promoure l’art.

AGENDA

6 de Setembre

1 d'Agost

27 de Juliol

RELACIONATS