Últimes notícies:

La fira Reus Viu el Vi canvia d’escenari al parc de Sant Jordi

per: Mireia Jansà Mata

La fira Reus Viu el Vi arriba, del 7 al 9 de juny, amb novetats com el canvi d’ubicació o la compra anticipada dels tiquets

El vi i el vermut tornen a conquerir la capital del Baix Camp amb la tan esperada fira Reus Viu el Vi, del 7 al 9 de juny. La presentació del cartell de la 14a edició ha tingut lloc aquest dimecres 27 de març.

El president de la Cambra, Mario Basora, i la regidora de Projecció de Ciutat i responsable de Reus Promoció, Noemí Llauradó, van encapçalar l’acte de presentació

Novetats a Reus Viu el Vi

Aquest any, la fira del vi reusenca torna amb diverses novetats. El parc de Sant Jordi és el nou escenari escollit pel canvi d’ubicació de la fira, per tal de controlar millor l’aforament i poder diferenciar els tres espais principals de l’esdeveniment: una zona de vermuts a l’entrada, la presència dels cellers a l’espai central i un emplaçament final, en direcció a la Fira Centre Comercial, on s’ubicarà la zona gastronòmica.

Una altra gran novetat d’aquest any és la decidida aposta per la digitalització de l’esdeveniment. Mitjançant una plataforma en línia, els visitants podran adquirir amb antelació els packs de tastos, assegurant així un accés més fluid i dinàmic a la fira. A més, s’habilitarà una caseta a la plaça de Prim durant la setmana prèvia a l’esdeveniment per facilitar la recollida anticipada dels packs i evitar aglomeracions durant els dies de festa.

A més, la Reus Viu el Vi tancarà les portes a les 22 h de la nit, per tal d’afavorir la possibilitat de poder sopar en algun dels restaurants de la ciutat.

AGENDA

RELACIONATS