L’esdeveniment tindrà lloc el 5 d’octubre, a les 18 h, a la Torre Vella

La gastronomia és un dels grans patrimonis del país i Salou ho sap. En aquesta línia, el municipi celebrarà el pròxim 5 d’octubre, a les 18 h a la Torre Vella, una nova edició del GastroArt & Wine. La iniciativa proposa 6 aperitius de primer nivell, 22 degustacions i 2 postres, a càrrec d’una quinzena de restauradors locals. Tot plegat, maridat per una vintena de cellers del territori, que oferiran vins, caves i vermuts.
Però això no serà tot, perquè aquells qui vinguin podran gaudir de l’espectacle ‘A Dues Mans’. Una fusió entre la gastronomia del reconegut xef Michelin Pep Moreno i el talent artístic del cambrilenc David Callau. La jornada també comptarà amb la música de la companyia Baile Flamenco Duende, dirigida per la bailaora Mercedes Alcalà.
L’alcalde de Salou, Pere Granados, assegura que els visitants tindran la sensació que “Salou és deliciós” al final de l’esdeveniment. Pep Moreno, per la seva banda, afirma que aquest serà “un viatge gastronòmic sense precedents on l’art i la gastronomia es fusionen”.
Encara hi ha entrades disponibles, a un preu de 65 euros.